Fan anime


  Regulile formului

  Distribuiți
  avatar
  Kitty
  Admin
  Admin

  feminin
  Numarul mesajelor : 395
  Varsta : 23
  Localizare : constanta
  Data de inscriere : 29/08/2008

  Regulile formului

  Mesaj Scris de Kitty la data de Dum Aug 31, 2008 10:07 pm

  Reguli generale:
  1.NU injurati ! Limbajul folosit trebuie sa fie unul adaptat formurilor!
  2.NU deschideti topicuri inutile!
  3.Nu va puneti avatare imense . Pot fi mai mari decat cele de la messenger , dar nu exagerati.
  4.Nu va puneti semnaturi imense!.
  5.Nu faceti abuz de caps lock !
  6.Daca difuzati informatii ce provin de pe un alt website verificati prima oara daca aveti voie sa faceti asta! Daca da , mentionati si acel site in mesaj !
  7.Fara clone!
  8.Link-urile in semnatura sunt permise duar daca aveti cel putin 50 de postari!
  9.Fara poze , texte , nick-uri , semnaturi sau avatare pornografice!
  10.Nu faceti duble-posting! Intervalul dintre mesje trebuie sa fie de cel putin o ora! Daca faceti duble-posting si nu corectati greseala in cel mult 24 de ore veti primi ban pentru 1 zi!
  11.La categoria Fan fiction incercati sa nu faceti capitole scurte! In cazul in care capitolele sunt scurte postati mai multe o data!
  12.Nu folositi prescurtari si nu faceti abuz de anumite litere!
  13.Fara SPAM ! (SAPM = warn , 5 x warn = ban permanent) (Pentru cei care nu prea au fost pe multe formuri si inca nu stiu ce-i ala spam : * posturi scurte , de 5-6 cuvinte din care nu se intelege nimic ; *exces de smiley , peste 10 ; * double-posting ; * topicuri care nu au nici o legatura cu sectiunea la care au fost creeate...etc. Toate astea = spam )
  14.Inainte de a creea un nou topic folositi optiunea cautare ( search) pentru a fi sigur ca nu mai exista un topic asemanator!
  15.Puteti folosi culorile :Albastru ,albastru inchis , indigo , violet , masliniu si vrede cat de mult doriti.Celelalte vor fi folosite duar de administratori si oderatori.
  16.La sectiunea “ Anunturi” au voie sa posteze numai administratorii si moderatorii! Daca un memdru vrea sa posteze un mesaj va trebui sa ceara acordul administratorului.


  ATENTIE!
  Toate mesajele agresive , insultele sau criticile adresate ciuva sunt interzise , vor fi sterse cat de repede posibil iar autorul va primi un warn si ban pentru 2 zile!


  _________________

  LoOoVe RaP mUsIc !!!

   Acum este: Mar Dec 11, 2018 11:19 am